У власному будинку знайшли мертвою відому актрису та модель

16/11/2018     Автор: Яна Романська
У власному будинку знайшли мертвою відому актрису та модель

Стало відомо, що в Лос-Анджелесі знайшли тіло моделі і актриси Кім Портер.
Сьогодні вранці стало відомо, що трагічно померла американська модель Кім Портер. Тіло жінки знайшли в її власній квартирі в Толуока-Лейк, що в сонячній Каліфорнії.

За деякими даними, 42-річна Кім померла від гострої серцевої недостатності. Раніше ЗМІ повідомляли, що Портер захворіла на пневмонію, що також могло стати однією з причин передчасної кончини моделі.

Відзначимо, що Кім довгі роки зустрічалася з відомим американським репером Шоном Комбсом, відомим як Пафф Дедді. У пари є троє дітей. Музикант підтвердив загибель колишньої коханої і попросив журналістів не втручатися в особисте життя і дати його родині пережити цю трагедію, повідомляє TMZ.

"На жаль, я можу підтвердити смерть Кім. Я прошу у ЗМІ на час трауру залишити сім'ю в спокої", — повідомила представник Дідді Сінді Бергер.

Актриса народила музикантові трьох дітей, також у неї є син від попереднього шлюбу. Кім Портер народилася в 1971 року в Джорджії. Після закінчення успішної кар'єри моделі, вона знімалася в серіалах і фільмах. Найвідоміший її телепроект — "Закон і порядок".