Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 18 листопада 2018 року

16/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 18 листопада 2018 року

Овен

Постарайтеся знайти в собі сили помиритися з тими на кого в образі.  Все-таки коли в душі кішки скребуть, не дуже приємно.

 Телець

Сьогодні неприємності на роботі не дадуть вам в цей день як слід розслабитися в колі сім'ї.  Але не варто скидати на них весь негатив.  Будьте терплячі.

 Близнюки

Сьогодні комусь екстрено саме ваша допомога або ділову пораду.  Це може зайняти весь день, але відмовлятися не варто, допомогти дійсно можете тільки ви.

 Рак

Постарайтеся дати вашому організму виспатися як слід.  Восьма година — це той мінімум, без якого вам просто не обійтися, а краще — дев'ять або десять.  Не можна працювати на знос.

 Лев

Будьте гранично уважні сьогодні.  Є ймовірність щось розбити, зламати або травмуватися.

 Діва

Сьогодні ви можете бути надто дратівливі, що здатне негативно позначитися також і на ваш стан здоров'я.  Постарайтеся навчитися правильно відпочивати і відновлювати свої душевні сили.

 ваги

Нині вам знадобитися допомога коханої людини.  Це можеть бути звичайний рада або прохання прибити поличку на кухні.

 Скорпіон

Сьогоднішній день особливо хороший для тих Скорпіонів, хто залучений в комерційну діяльність.  Бізнес-операції будуть вдалі.

 Стрілець

Сьогодні вам не слід займати в борг гроші, так як на їх повернення доведеться чекати чи не року.  Просто ввічливо відмовте або постарайтеся пояснити, що немає можливості.

 Козеріг

Постарайтеся сьогодні закінчити всі свої справи і завдання, що накопичилися за останній час.  Нині зробити це буде набагато простіше, ніж, скажімо, завтра.

 Водолій

Сьогодні Водоліям варто бути акуратніше з грошима.  Велика ймовірність здійснення великої, але недолугої витрати.  А коли фінанси дійсно знадобляться — з просто не буде.

 Риби

Сьогоднішній день цілком сприятливий для вашого доброго самопочуття, тому зараз зірки рекомендують вам збільшити фізичні навантаження і бути більш активним.  А ввечері не забудьте порелаксировать в теплій пінної ванною.