Новини про зірок
Подобається

«Вона хоче бути хорошою мамою, а її вважають поганою людиною»: Джолі не подобається, що в розлученні з Піттом, «лиходійка» — вона

14/11/2018     Автор: Яна Романська
«Вона хоче бути хорошою мамою, а її вважають поганою людиною»: Джолі не подобається, що в розлученні з Піттом, «лиходійка» — вона

Голлівудську актрису Анджеліну Джолі, за повідомленням HollywoodLife, тривожить її імідж, який сформувався в процесі розлучення з Бредом Піттом.

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі незадоволена, що її вважають лиходійкою після розлучення з актором Бредом Піттом.  Про це місцевій газеті HollywoodLife розповів друг актриси.

"Анджеліна розуміє, що в шлюборозлучному процесі її несправедливо подають як злодійку. А все, чого вона хоче, — бути хорошою мамою, а її вважають поганою людиною", — розповів близький друг Джолі.

Після розлучення з Джолі Пітт заявив про те, що ніколи не одружиться і в останні роки одруження — він відчував себе дуже погано.  А тепер він щасливий.

Джолі подала на розлучення з Піттом у вересні 2016 року, пояснивши, що робить це для збереження здоров'я своєї родини.  У пари шестеро дітей, троє з яких усиновлені.  До сих пір колишнє подружжя ніяк не можуть поставити крапку.  Вся справа в дітях.

Джолі і Пітт одружилися в 2014 році, хоча разом були з 2004-го.  Чутки про розлучення пари з'явилися ще в грудні 2015 року.