Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 16 листопада 2018 року

14/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 16 листопада 2018 року

ОВЕН
 На даний момент нічого серйозного у вас в житті не відбувається.  А з повсякденними справами ви впораєтеся без праці.  З боку близьких ви знайдете розуміння і підтримку.

 ТЕЛЕЦЬ
 У цей день ви можете сміливо мріяти про те, яким буде ваше майбутнє.  Дуже сприятливий час для покупок і відпочинку з друзями.

 БЛИЗНЮКИ
 Колишні залицяльники можуть виявити бажання повернутися до вас.  Не слід намагатися реставрувати стосунки.  Скоро повернуться і проблеми.

 РАК
 Всі плани підуть зовсім не так, як планувалося, а ті, на кого ви сподівалися, будуть зайняті своїми справами.  Домогтися чогось сьогодні навряд чи вдасться.

 ЛЕВ
 Цей день підходить для приємного проводження часу з коханою людиною.  Але якщо доля вирішить послати вам якісь завдання — їх треба вирішувати не пологий.

 ДІВА
 Не приймайте ніяких важливих рішень: будь-які ваші дії можуть обернутися проти вас.  Сьогодні дуже ймовірні складності в професійних справах: ви ризикуєте зіпсувати відносини з колегами або начальством.

 ТЕРЕЗИ
 Представники цього знака, яким властиві реформаторство і носійство нових ідей, будуть здатні на екстравагантні вчинки.  У цей час можна позбавитися від неуважності і ліні.

 СКОРПІОН
 Скорпіону прогноз обіцяє несподівану зустріч зі старим знайомим, але хто це буде не відомо, Незрозумілі і наслідки зустрічі.

 СТРІЛЕЦЬ
 Вам не завадить відпочинок, адже ви занадто багато на себе берете і через це зриваєтеся на близьких.  Але не хвилюйтеся.  Увечері вас чекає приємний сюрприз.  Гарний настрій протримається ще кілька днів.

 КОЗЕРІГ
 Ви не зможете утримати улюблених від помилок.  Будьте великодушні.  Допоможіть пізніше подолати наслідки їх недоречних вчинків.

 ВОДОЛІЙ
 Зірки радять подбати про створення здорового морального клімату для підлеглих.  Незважаючи ні на які випробування і перешкоди на шляху до перемоги і yспех, постарайтеся зберігати спокій.

 РИБИ
 Заклопотаність і тривога будуть супроводжувати вас протягом дня.  Попросіть улюблених довше побути з вами в цей вечір.