«Дискримінація?»: Меган Маркл не пустили на балкончик до Єлизавети II під час заходу

14/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Дискримінація?»: Меган Маркл не пустили на балкончик до Єлизавети II під час заходу

Під час траурної служби в Лондоні в пам'ять про загиблих у Першій світовій війні ледь не стався гучний скандал, який збиралася влаштувати Меган Маркл.


Королівській сім'ї була відведена одна з головних ролей в заході. Для того, щоб віддати данину пам'яті загиблим на балкони Уайтхолльского палацу вийшли Єлизавета II, Кейт Міддлтон, Камілла Паркер Боулз, Меган Маркл і перша леді Німеччини Ельке Бюденбендер. В цей же час принци Чарльз, Вільям і Гаррі покладали вінки до меморіалу.

Але як повідомляється, Меган Маркл не пустили на балкончик до королеви Єлизавети II, так як поруч з нею свої місця зайняли герцогині Кембриджська і Корнуольська. А дружину принца Гаррі попросили пройти на окремий балкон до першої леді Німеччини Ельке Бюденбендер. Багато хто помітив у цьому дискримінацію дружини принца Гаррі.

Але експерт з королівського етикету Річард Фіцуільям стверджує, що в подібній розстановці немає нічого образливого:

"Справа в тому, що на одному балконі палацу могли поміститися тільки три людини, не більше. Принц Філіп, зазвичай стоїть поруч з Єлизаветою, був відсутній на заході, а принц Чарльз покладав квіти, тому місця поруч з королевою віддали Камілли і Кетрін — майбутнім королевам-консортам ", — прояснив він інцидент.