Новини про зірок
Подобається

Я дуже щасливий: Віталій Козловський відкрив завісу перед особистим життям

13/11/2018     Автор: Яна Романська
Я дуже щасливий: Віталій Козловський відкрив завісу перед особистим життям

Популярний український виконавець Віталій Козловський, якого покинула наречена, знову знайшов щастя.  Однак афішувати своє особисте життя більше не збирається.

Віталій Козловський — представник українського шоу-бізнесу, вміє отримувати задоволення від напруженого графіка, від затребуваності і від смачної їжі.  Зірку в ньому розгледіла ще директор школи, яку співак підкорив артистичними здібностями.  З тих пір артист бачить сенс своєї роботи в тому, щоб глядачі отримали ковток свіжого повітря.

"Для особистого життя і любові в моєму житті завжди є місце. Але я вже випробував на собі істинність фрази" щастя любить тишу ", тому більше не хочу виносити особисте життя на огляд і робити її надбанням громадськості. Скажу лише одне: я дуже щасливий!  ", — зазначив на питання про особисте життя зараз, Віталій.

Нагадаємо, що Віталій Козловський зустрічався з українською моделлю і зіркою телевізійного шоу "Холостяк" Рамін Есхакзай.  У березні 2017 співак зробив коханій пропозицію.  Дівчина погодилася і почала активно готуватися до весілля.

Однак, через деякий час модель повідомила, що передумала виходити заміж, тому що ще не готова до сімейного життя.  Козловський важко переживав розставання з коханою, публікував оголені знімки, дарував квіти іншої жінки і писав пісні.