Новини про зірок
Подобається

Регіна Тодоренко злякала шанувальників, сівши на шпагат вагітною

12/11/2018     Автор: Яна Романська
Регіна Тодоренко злякала шанувальників, сівши на шпагат вагітною

Колишня ведуча шоу "Орел і Решка" співачка Регіна Тодоренко, яка повинна народити вже на цьому тижні, продемонструвала свою розтяжку.

 На своїй сторінці в Instagram майбутня мама опублікувала фото зі спортзалу.  На знімку телезірка демонструє шпагат.  Такий акробатичний трюк викликав неоднозначну реакцію у шанувальників Регіни.  Одні хвалять провідну за активний спосіб життя, інші ж побоюються, що заняття фітнесом можуть нашкодити малюкові, та ще й на такому терміні.

 "Прям і правду супержінка))) В такому положенні я нагнутися то не могла", "Регіна акуратно", "Регіна, це не небезпечно?", "У мене аж щелепа трохи не відпала! Може бути легко народиш", "Боже!  Регіна, пожалій дитинку! Мені здається йому це не дуже корисно "- пишуть шанувальники.

 До народження первістка Регіни залишилися лічені дні.

 Нагадаємо, телеведуча чекає дитину від екс-соліста російської групи Smash !!.  Тодоренко і Топалов оголосили про заручини в кінці липня.  Закохані довго приховували свої відносини і вагітність Регіни.  А недавно телевезвезда розповіла, як повідомила коханому, що він стане батьком.