Анджеліна Джолі та Бред Пітт продовжили судовий процес з приводу розлучення до наступного року

11/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
Анджеліна Джолі та Бред Пітт продовжили судовий процес з приводу розлучення до наступного року

Найвідоміші американські зірки Анджеліна Джолі та Бред Пітт, після гучного та скандального розставання, яке приголомшило світ два роки тому, знову зустрінуться на судовому засіданні.

Як повідомляють американські засоби масової інформації, то Анджеліна Джолі та Бред Пітт подали юридичні документи з проханням до Верховного суду Лос-Анджелеса дати їм ще час до червня наступного року, щоб мати змогу вирішити проблему з опікою шістьох дітей за допомогою приватного судді. Повідомляється, що судовий процес, який буде стосуватися розлучення,  почнеться з четвертого грудня.

Варто нагадати, що голлівудська акторка прагне бути єдиним фізичним опікуном своїх шістьох дітей, а її зірковий чоловік Бред Пітт пропонує розділити опіку, щоб виховувати дітей з правами п’ятдесят на п’ятдесят.

За словами адвокатів, судовий розгляд може зайняти по часу від двох до трьох тижнів, а потім суддя повинен вирішити питання з опікою та офіційно розлучити зіркову пару.

Як і в більшості судових справ за участю неповнолітніх, будівля суду буде закрита для всіх, окрім сторін, які приймають участь у засіданні.