Новини про зірок
Подобається

«Залишився буквально тиждень»: Регіна Тодоренко і Влад Топалов розкрили деталі майбутнього поповнення

10/11/2018     Автор: Яна Романська
«Залишився буквально тиждень»: Регіна Тодоренко і Влад Топалов розкрили деталі майбутнього поповнення

Регіна Тодоренко продовжує дражнити прихильників фотографіями, на яких вона підкреслює своє "цікаве положення".

Відома телеведуча Регіна Тодоренко і її коханий Влад Топалов стали лауреатами премії російського глянцю ОК! На заході вони, власне, і були основними претендентами на перемогу в номінації "Пара року". Дана подія була однією з головних в російській світській тусовці. І Регіна не могла не поділитися цією перемогою в Інстаграм.

На знімку телеведуча разом зі свом нареченим виглядали щасливими. У обтягуючій сірій блискучій сукні до підлоги артистка виглядає особливо імпозантно. Вагітність Регіни в даному вбранні приковує автоматично погляд будь-якого, хто бачить фотографію. Відомо, що співачка і телеведуча вперше стане мамою вже в середині листопада, тобто буквально через тиждень, вже цілком можливо у артистів з'явиться новий член родини.

Тодоренко і Топалов очікують хлопчика. Судячи з усього, вони вже знають, як його назвуть. На сцені Влад дбайливо додав для всіх, бажаючих доторкнутися до Регіни: «Тільки не пробуйте піднімати Вадима».

"Ми з @vladtopalovofficial стали парою року, але тепер на наших плечах місія ще важливіше, як каже мій чоловік:" СТАТИ БАТЬКАМИ РОКУ "!" — прокоментувала перемогу Регіна на своїй сторінці в Instаgram.

Її підписники висловили надію, що пара знайде свій загальний життєвий шлях на довгі роки.

Нещодавно, Влад дав інтерв'ю, в якому поділився враженнями про прийдешнє батьківство.
«Я дуже хочу і не боюся цього. Це той новий щабель у житті, до якої я йду свідомо, тверезо, з бажанням. Розуміючи, що буде дуже важко, розуміючи, що я не розумію, як мені все правильно зробити. Ми з Регіною обговорюємо це, що я точно знаю, як не треба, а як треба — будемо розбиратися », — поділився співак.

Топалов щасливий, що зустрів на своєму шляху Регіну. Свою обраницю і майбутню дитину співак називає не інакше, як «дивом», і сам не знає, за які заслуги він удостоївся такого подарунка від життя.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ребятушки, родные) СПАСИБО , что голосовали за нас 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Вы — моя самая настоящая поддержка ❤️💪🏻 Без вас мы бы не получили премию @okmagazine_ru #БольшеЧемЗвезды ! Благодарим также журнал #ОК , @vadim_vernik , @ivernik за прекрасный вечер, приятные эмоции и такую желанную статуэтку 🙏🏻 Мы с @vladtopalovofficial стали парой года , но теперь на наших плечах миссия ещё важнее , как говорит мой муж : «СТАТЬ РОДИТЕЛЯМИ ГОДА»! ❤️ Style — @irushairusha Mua&hair — @yanabuzychkina Прекраснейшее платье — @beloezoloto #регинатодоренко #reginatodorenko #регинапутешественница🌎🌏🌍

Допис, поширений regina todorenko (@reginatodorenko)