Новини про зірок
Подобається

«Ми давно молили про це Бога! І ось у мене народився синочок…»:Володимир Гришко втретє став батьком

09/11/2018     Автор: Яна Романська
«Ми давно молили про це Бога! І ось у мене народився синочок…»:Володимир Гришко втретє став батьком

Співак Володимир Гришко повідомив радісну новину.

 Володимир Гришко — єдиний український оперний співак, який 44 рази виконував головні партії в Метрополітен-опера в Нью-Йорку.  У його послужному списку — дуети з Лучано Паваротті, Андреа Бочеллі і Монсеррат Кабальє.

 Нещодавно народний артист України прийшов в студію програми "Ранок з Інтером".  В інтерв'ю він зізнався, що в третій раз став батьком.  Напередодні концерту "Ти моя мелодія", присвяченому Мусліма Магомаєва, у 58-річного Гришко народився син.

 "Так співпало в моєму житті, що до ювілею творчої діяльності у мене народився син. Я настільки зворушений цією подією! Ми давно молили про це Бога. І ось у мене народився синочок, маленький маестро. Я дуже щасливий", — зізнався оперний співак (  на відео з 2:00), який вийде на сцену 9 листопада.  Концерт приурочений до 35-річчя творчої діяльності самого Володимира.

 Нагадаємо, Світлана Лобода, яка зазнала мільйонних збитків через скасування концертів у Москві, нещодавно виписалася з лікарні.  Про хворобу виконавиця відверто розповіла в програмі "Андрій Малахов. Прямий ефір".