Новини про зірок
Подобається

«Життя вас нічому не вчить»: актор «Дизель Шоу» обурив шанувальників своєю халатністю

08/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Життя вас нічому не вчить»: актор «Дизель Шоу» обурив шанувальників своєю халатністю

Більшість прихильників гумористичного шоу «Дизель Шоу» ще досі не можуть оговтатися після страшної трагедії, яка сталася  20-го жовтня під Києвом, у наслідок якої загинула талановита акторка Марина Поплавська.

Нещодавно у своєму аккаунті «Instagram» Эгор Крутогоров опублікував коротке відеозвернення до прихильників. У відео актор подякував всім прихильникам за підтримку:

«Друзі, ще раз хочу подякувати всім за підтримку. Саме завдяки вашим старанням ми одужуємо. Все буде кльово. Ще раз спасибі», — сказав актор «Дизель Шоу».

 

Також  представники гумористичного проекту на  офіційній сторінці в «Instagram» зазначили, що зараз акторам «Дизель шоу» як ніколи важлива підтримка прихильників:

«Всіх цікавить здоров'я акторів «Дизель шоу», наш Єгор Крутоголов всіляко намагається відновитися, щоб скоріше повернутися на сцену. Ви навіть не уявляєте, як йому в цьому допомагає ваша підтримка. Вона дає йому багато додаткових сил і стимулів».

У коментарях думки розділилися, адже деяких людей обурив той факт, що навіть після страшного ДТП, актор наважився знімати відео, перебуваючи за кермом машини:

«І знову, життя вас, Єгор, нічому не вчить, навіщо ж за кермом відволікатися на якесь відео, можна його пізніше записати ж», «Єгор, якнайшвидшого вам одужання. Одужуйте і скоріше повертайтеся на сцену. Ми вас дуже чекаємо і любимо. Спасибі, що є таке шоу як ваше», « Єгор, як тобі красиво з бородою, залишай! І видужуй!».