Новини про зірок
Подобається

Авокадо, вівсянка та ягоди: Стали відомі секрети стрункості герцогині Кейт Міддлтон

06/11/2018     Автор: Яна Романська
Авокадо, вівсянка та ягоди: Стали відомі секрети стрункості герцогині Кейт Міддлтон

Дружина принца Вільяма Кейт Міддлтон не перестає дивувати своїх шанувальників разюче стрункою фігурою.
Незважаючи на те, що 36-річна герцогиня Кембриджська є мамою вже трьох дітей, її тілу можуть позаздрити багато юних дівчат. Так, нещодавно вона викликала фурор під час відвідування спортивного центру в Базілдон, одягнувши облягаючі джинси і звичайну чорну водолазку.

Щоб бути на висоті і гідно виглядати перед фотокамерами, Кетрін дуже дисципліновано ставиться до свого харчування. Як повідомляє видання Woman's World, скидаючи вагу, що накопичилася за час вагітності, герцогиня вживає такі корисні для здоров'я продукти, як авокадо, ягоди і вівсянка. У числі її улюблених страв також числяться східний салат табуле з булгура і дрібно посіченої зелені петрушки, кавунові салати, суп гаспачо, маринована риба севіче. Ходили чутки про те, що герцогиня нібито п'є мигдальне молоко, що нібито допомагає при схудненні. Однак цей міф спростувала сама Кейт під час благодійного візиту в одне з кафе: «Не вірте всьому, що читаєте. Я навіть не люблю мигдальне молоко», — заявила вона.

Як повідомляє британська преса, Кейт п'є «зелені коктейлі» до складу яких входить шпинат, кучерява капуста, водорість спіруліна. В її постійний раціон входить багато овочів і фруктів. Причому один день в тиждень Кейт їсть їх виключно в сирому вигляді.

При цьому герцогиня не цурається десертів. Так, вона є великою прихильницею традиційних британських пудингів.

Що стосується фізичних вправ — дружина принца Вільяма велика шанувальниця великого тенісу — і не тільки, як глядач, а й як гравець. Вона також практикує йогу і регулярно займається з персональним тренером. А також не пропускає нагоди поплавати — або в басейні Букінгемського палацу, або в своєму Норфолкському маєтку Анмер-хол.

Під час свого візиту до Індії в 2016 році герцогиня Кембриджська у відповідь на питання, як вона відновлює форму після пологів, сказала: «Я бігаю за своїми дітьми».

Однак є відомості, що Кейт також допомагали постнатальні вправи по онлайн-програмі MUTU System, розраховані на 12 тижнів. Вони націлені на зміцнення м'язів тазового дня, що необхідно для молодих мам.