Новини про зірок
Подобається

Регіна Тодоренко влаштувала розкішну вечірку для вагітних

05/11/2018     Автор: Яна Романська
Регіна Тодоренко влаштувала розкішну вечірку для вагітних

Співачку і телеведучу Регіну Тодоренко можна сміливо назвати однією з найактивніших вагітних.  Приблизно через місяць вона вперше стане мамою, але не припиняє працювати і вести активний спосіб життя: Регіна знімає своє шоу, відвідує світські заходи і встигає приділяти увагу майбутньому чоловікові Владу Топалову.

 На честь швидкого народження первістка Тодоренко влаштувала вечірку baby shower, на яку запросила сестру Топалова і своїх близьких подруг.

 «Це був неймовірний день!  Зустрітися з подругами — це так прекрасно, навіть якщо збираємося ми всього лише раз на рік.  З недавніх пір я зрозуміла, як важливо обмінюватися жіночою енергією, адже вона зі швидкістю заповнює всі прогалини, наповнює силою і оживляє.  Ось вона — мати-природа.  Думаю, дівчатка, які займаються духовними практиками, зрозуміють мене », — написала Реґіна в Instagram і опублікувала кілька знімків з дівич-вечора.

  

 Майбутня мама влаштували яскраву фотосесію, одягнувши пишні вінки з квітів і ягід і ніжні сукні пастельних відтінків.  Також вони зайнялися малюванням, ділилися досвідом і багато жартували.

 Таке проведення часу Регіна назвала арт-терапією і джерелом натхнення.

 «Мало хто з вас знають, що я обожнюю малювати.  Робити будь-яку творчу мазанину — це такий кайф!  Я вважаю художню терапію однією з найдієвіших для людей, які хочуть відключитися від усього метушливого світу.  Коли я тримаю в руках пензлик, занурююся глибоко в себе і починаю чути, про що говорить моє тіло.  У сучасному світі все час потрібно кудись бігти, поспішати, але не менш важливо зробити зупинку і прислухатися до своїх внутрішніх відчуттів.  Саме такий чарівної терапією ми займалися на моєму святі », — розповіла своїми емоціями Тодоренко.