Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 7 листопада 2018 року

05/11/2018     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 7 листопада 2018 року

ОВЕН
Сьогодні вас можуть обдурити і ви навіть не помітите цього.  Тому постарайтеся бути уважними до оточуючих і двозначним подій.  Не поспішайте в цей день приймати важливі рішення, які повинні вплинути на ваше майбутнє.

ТЕЛЕЦЬ
У ваших друзів останнім часом відбувається багато подій, про які ви навіть не підозрюєте.  Сьогодні подумайте про те, щоб влаштувати невелику вечірку або вечерю, щоб знову забрати всю свою компанію в одній кімнаті.

БЛИЗНЮКИ
Сьогодні вас чекає дивний конфлікт — у вас буде багато енергії, але не виявиться чіткого способу її використовувати, щоб вирішити проблему.  Замість того, щоб турбуватися через те, що ви не можете щось зробити, прийміть ситуацію і спробуйте нічого не робити.

РАК
Відносини — це важлива частина цього дня і життя в цілому — вони постійно зростають і розвиваються, тому стежте за тим, щоб ви продовжували брати участь в їх розвитку і заохочували їх в правильному напрямку.  Люди завжди приходять і йдуть, так що насолоджуйтесь ними, поки вони повинні бути у вашому житті.

ЛЕВ
Сьогодні вирушайте на природу і насолоджуйтеся всім, що знаходиться навколо вас.  Сповільніть свій темп ходьби, щоб звернути увагу на те, на що ніколи не звертали — квітка, що проростає крізь тріщини на тротуарі, спів птахів, прекрасний захід.

ДІВА
Відносини можуть бути схожими на танець — один з партнерів веде, а інший слід за ним.  Одні з ваших відносин — дружба, романтичні або навіть ділове спілкування — зараз знаходяться в центрі танго.  Експресія всюди.

ТЕРЕЗИ
Сьогодні ваша мета повинна полягати в тому, щоб ставати ближче до важливого для вас людині.  Але для цього вам може знадобитися деякий час.  Тиск і поспіх не принесуть вам бажаного результату.

СКОРПІОН
Сьогодні ваші ідеї будуть схожі на тенісні м'ячі.  Ви і пара ваших товаришів кидаєте їх туди-сюди, для задоволення, щоб подивитися, що з цього вийде.  Не сумнівайтеся, що це може призвести до грандіозного успіху.

СТРІЛЕЦЬ
Немає ніякого ризику в тому, щоб дозволити вашому цікавості взяти верх сьогодні — вам доставлять задоволення навіть найнезначніші розслідування якихось таємниць.  А також, ви можете зайнятися саморозвитком.

КОЗЕРІГ
Прийшов час вивчити все, що ви хотіли так давно. Тому, використовуйте свій вільний час, щоб розважити себе новою інформацією, книгами або фільмами, які дозволять розширити ваш світогляд.

ВОДОЛІЙ
Ваша роль в якості постійного наставника решти команди може сьогодні похитнутися через втому.  Вам просто набридло постійно думати ще про когось, але це дозволить вам поглянути на ваших друзів і колег по-новому.

РИБИ
Чи не роздавайте поради, якщо вас про це ніхто не просив.  Але, якщо запитають — будьте чесними і не наносите ніяких не передбачуваних ударів. Люди розраховують на те, що ви станете для них підтримкою, якої є завжди.  Чи не підведіть їх.