Гороскопи
Подобається

ГОРОСКОП НА 5 ЛИСТОПАДА 2018 РОКУ

04/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
ГОРОСКОП НА 5 ЛИСТОПАДА 2018 РОКУ

ОВЕН
Сьогодні вам доведеться розраховувати лише на свої сили. Не звертайте увагу на критику, а також постарайтеся бути більш лаконічними.


 

ТЕЛЕЦЬ
Сьогодні з друзями ви на абсолютно різних планетах. Ви хотіли б розповісти їм про свої емоції, про те, що вас турбує, але розумієте, що ваші друзі не зможуть це зрозуміти. Тому емоції краще тримати сьогодні при собі.

БЛИЗНЮКИ
Сьогодні вас чекає вкрай мрійливий і ледачий день. Ви можете навіть не намагатися налаштуватися на продуктивний день — у вас нічого не вийде. Краще заваріть чай, закутавшись у плед і відкрийте якусь цікаву книжку.

РАК
Сьогодні не день, а чистий хаос. Не дозволяйте поспіху впливати на вас, зберігайте терпіння. Не поспішайте. Встановіть свій власний ритм. І тоді ви станете капітаном цього корабля.

 

ЛЕВ
Сьогодні ви можете раптово відчути себе відповідальними за всіх, пильно спостерігаючи за кожним, хто хоч якось вам важливий. Постарайтеся не приймати все близько до серця і абстрагуйтеся від проблем інших.

 

ДІВА
Сьогодні вам доведеться тримати все під контролем. Ви будете намагатися встежити за кожною людиною і подією, які обертаються навколо вас. Вечір приділіть на спілкування з близькими людьми.

 

ТЕРЕЗИ
Сьогодні ви будете виступати у ролі рятувальника для кожного, хто потребуватиме вашої підтримки. Можливо, вашому другу знадобиться порада або спостереження з боку. Ваше критичне мислення здатне сьогодні багатьох виручити.


СКОРПІОН
Проблеми на роботі сьогодні будуть затьмарювати всі хороші події, які відбуваються останнім часом навколо вас. Це трохи вимотає нерви та сили. Але не поспішайте впадати у відчай, адже до вечора ситуація стрімко почне поліпшуватися і ви знову відчуєте прилив енергії.

СТРІЛЕЦЬ
Сьогодні ви захочете забити на проблеми, але замість цього краще зателефонуйте одному другові та обговоріть з ним все, що вас турбує. Ви не відчуєте себе краще, поки не проговорите все. Після відвертої розмови ви зможете оновитися і знову почати насолоджуватися життям.

КОЗЕРІГ
Хто знає, чи мають рацію ви сьогодні, але всі погоджуються з вашою думкою. Ваша впевненість в собі сьогодні вкрай приваблива для навколишніх. А ввечері вас наздожене романтичний настрій, тому проведіть його з коханою людиною.


ВОДОЛІЙ
Дотримуйтесь своєї інтуїції — це допоможе уникнути багатьох непотрібних проблем. А ввечері вас чекає романтика і пригоди.

РИБИ
Сьогодні ви горите хвилюванням про все. Поділіться цим неймовірним теплом зі своїми друзями і міцно обіймайте їх.