«Йдеться про ексклюзивність»: керівник «Євробачення-2019» розповів, хто зможе перемогти

03/11/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Йдеться про ексклюзивність»: керівник «Євробачення-2019» розповів, хто зможе перемогти

Нове гасло «Євробачення-2019: «Dare to Dream», що у перекладі значить «наважся мріяти».

До проведення міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2019» залишилося майже двісті днів, тому організатори оголосили нове гасло європейського пісенного конкурсу.

Як повідомляє офіційний сайт конкурсу, гасло було оголошено виконавчим керівником «Євробачення» Йоном Ола Сандом.

Ще він пояснив значення гасла, після зустрічі з прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньяху:

«Це надихаюче гасло представляє і символізує все, що стосується «Євробачення». Йдеться про ексклюзивність. Йдеться про різноманітність. Йдеться про єдність», – зазначив Йон Ола Санд у Тель-Авіві.

«Наважившись мріяти, ви можете виграти пісенний конкурс «Євробачення». Бути досить хоробрим, досить впевненим, щоб стояти там перед всією світовою аудиторією – це те, що варто мрії. Це те, що Нетта зробила торік, коли виступила в Лісабоні. Вона відправилася на цю сцену зі своєю мрією – мрією повернути «Євробачення» в Ізраїль. І їй це вдалося», – підсумував він.

Щороку гасло «Євробачення» вибирає компанія-транслятор, що є важливою частиною «Євробачення». Адже гасло потім використовують як творчу основу візуальної ідентичності контенту, сценічного оформлення, інтервальних актів і виробництва листівок учасників. Вперше гасло було офіційно представлено у 2002 році, тоді приймаюча країна Естонія обрала фразу «Сучасна казка».

Нагадаємо, що «Євробачення-2019» відбудеться 14, 16 і 18 травня в Тель-Авіві. А в Україні його транслювати будуть одночасно телеканали СТБ та «UA: Перший».