Зіркові скандали
Подобається

Відвертий кліп Анни Сєдокової заборонили на російському телебаченні

01/11/2018     Автор: Яна Романська
Відвертий кліп Анни Сєдокової заборонили на російському телебаченні

Популярна українська співачка Ганна Седокова, яка останнім часом активно гастролює в Росії, ще не встигла представити нову відеороботу на пісню «Шантарам», як влипла в скандал.
35-річна співачка, як могла, підігрівала інтерес до нового кліпу, публікуючи відверті еротичні фото і супроводжуючи їх пікантними коментарями. І ось, коли вийшов кліп, Анна пожинає плоди. Громадськість збунтувалася, мережа сповнена негативних коментарів, а сам кліп «Шантарам», режисером якого став Алан Бадоєв, заборонили на російському телебаченні.



«Ця пісня стала фатальною в моєму житті, залишивши на серце і тілі шрами. Для мене чоловіки під білими покривалами і кров в кліпі — це мої почуття, які вбила я сама. Почуття, які так і не переросли в щось більше веселково-квіткове. Це те, що я залишаю і звільняюся від цього, щоб жити далі. Алан розповідає, що знімальний процес йшов іноді не за планом, у нас народжувалися сцени, яких не було в розкадруванні. Це життя. Якщо нашу прекрасну роботу з Аланом можна буде побачити тільки в інтернеті і не довго, так тому і бути », — розповіла Ганна.