Плітки
Подобається

«Все ж таки Тілль?»: співачку Світлану Лободу з лікарні особисто забрав лідер Rammstein

31/10/2018     Автор: Яна Романська
«Все ж таки Тілль?»: співачку Світлану Лободу з лікарні особисто забрав лідер Rammstein

Відому співачку Світлану Лободу забрав з лікарні лідер легендарної музичної групи Rammstein Тілль Ліндеманн, який за чутками, є новим коханим артистки і можливим батьком її новонародженої доньки.

Світлану Лободу виписали з Боткінської лікарні Москви після екстреної операції на нирках. У вівторок, 30 жовтня, 36-річна співачка залишила клініку, але не одна. Забрати її з клініки приїхав лідер групи Rammstein — Ліндеманн. Російському виданню вдалося зняти ексклюзивні кадри пари, яка вперше з'явилася разом на публіці.

Як вдалося з'ясувати, ледь дізнавшись про важкий стан Світлани, Ліндеманн прийняв рішення негайно вилетіти в Москву. Заради цього Тілль відклав зйомки нової відеороботи в Європі і, купивши звичайний квиток економ-класу (бізнес-класу в наявності не виявилося), відправився в російську столицю.

Однак приїхати до Світлани у німецького музиканта вийшло тільки вчора — до цього, з огляду на процедури, відвідування прооперованої співачки заборонили лікарі. Тільки сьогодні медики прийняли рішення про виписку, після чого Ліндеманн негайно виїхав до лікарні в супроводі свого асистента.


З Боткінської клініки співочий дует відправився в ресторан, щоб в тихій і спокійній обстановці відзначити виписку вечерею. Незабаром до знаменитої мами приїхала старша донька Світлани — Євангеліна. Молодша — Тільда ​​залишилася під наглядом няні. Виданню вдалося сфотографувати зворушливі кадри, де в сімейній обстановці вечеряли Лобода і лідер Rammstein. Практично весь вечір старша дочка Світлани провела на колінах у Ліндеманна, а поїхали з ресторану Тілль і Світлана тримаючись за руки, викликавши фурор своєю появою у гостей закладу.


Нагадаємо, кілька днів тому Лободі довелося скасувати три своїх шоу в Москві, незважаючи на повністю продані квитки — виступити співачці перешкодила термінова госпіталізація і хірургічне втручання. Новими датами своїх концертом Лобода оголосила 17, 18 і 20 січня, квитки на які залишаться в силі у глядачів, що не потрапили на шоу в жовтні.