Новини про зірок
Подобається

Українська телеведуча Ольга Фреймут розповіла, чому не поспішає виходити заміж за коханого

30/10/2018     Автор: Яна Романська
Українська телеведуча Ольга Фреймут розповіла, чому не поспішає виходити заміж за коханого

Нещодавно Ольга Фреймут і її чоловік, генеральний директор Нового каналу Володимир Локотко дали відверте інтерв'ю, в якому розкрили цікаві подробиці своїх стосунків.

Роман Фреймут і Локотко розвивався абсолютно нестандартно.  Спочатку закохані привітали першу спільну дитину, сина Валерія, і лише потім задумалися про шлюб.  Проводити пишну весільну церемонію, щоб весь Київ гудів, вони не планували: телеведуча вважає цей момент неважливим для відносин.

«Це так смішно: ті всі гості, короваї, весільні сукні, а потім б'ють один одного по обличчю і розлучаються», — вважає Ольга Фреймут.

А її чоловік дотримується тієї ж думки.  Генеральний директор Нового каналу стверджує, що загальноприйняті традиції його також анітрохи не турбують.

«Мене в особистому житті і в роботі цікавить суть того, що відбувається.  Все інше: якісь ритуали, загальноприйняті традиції — вони мене, ось чесно, найменше цікавлять », — прокоментував Локотко.

Тому Ольга і Володимир вирішили просто розписатися в РАГСі, коли був вільний час.  Потім поснідали і вирушили на роботу.