Новини про зірок
Подобається

Леся Никитюк їсть чебуреки і худне

30/10/2018     Автор: Яна Романська
Леся Никитюк їсть чебуреки і худне

Провідна проектів «Хто зверху?» І «Хто проти блондинок?» Леся Никитюк на сторінці в Instagram розповіла, як змінилося її фігура.

Леся Никитюк — популярна українська телеведуча.  Дівчина стала відома як у себе на батьківщині, так і в Росії, Білорусії, Польщі та Казахстані завдяки пізнавальному шоу «Орел і решка»

Як передає lime.apostrophe.ua, Никитюк заявила, що схудла на два розміри за три тижні.  На опублікованому фото зірка позує в короткій спідниці і ласує чебуреком.

«Целюліт мені на щоки.  А що?!  Можу собі дозволити … за останні 3 тижні, я схудла на 2 розміри … цікаво з чим це пов'язано », — підписала кадр знаменитість.

Відзначається, що провідна взяла участь у показі Андре Тана.  На подіум Никитюк вийшла в білому трикотажному платті-футболці з написом SuperStar.  Поверх — чорне плаття-сітка в підлогу з лебединим пухом по подолу.

Молодий дизайнер і засновник бренду GASANOVA представила колекцію сезону весна-літо 2019. Серед моделей на подіумі — 29-річна Аліна Байкова, яка може похвалитися дружбою з Леонардо Ді Капріо.