Новини про зірок
Подобається

Ані Лорак звинуватили у надмірному використанні фотошопу

30/10/2018     Автор: Яна Романська
Ані Лорак звинуватили у надмірному використанні фотошопу

Цього разу Лорак вирішила виставити на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм досить дивний знімок.  Справа в тому, що зірка позує перед камерою в блискучому купальнику без лямок і відкритим вирізом на грудях.  Зверху на ній, трохи прикриваючи плече, була надіта накидка.

Протягом години знімок зібрав більш 46 тисяч лайків, а на сьогоднішній день там більше 4 мільйонів лайків.  При цьому образ зірки вкрай не сподобався фоловерів.  Коментатори активно взялися виписувати під фото Лорак про недоліки фігури, про фотошопі, яким вона невміло користується і обвислій грудей.

До слова, були й уважні передплатники, що відзначили втому в очах зірки.  На їхню думку, жінка немов робить вигляд, що все нормально, продовжує виставляти і робити подібні фото, ось тільки погляд все видав і насправді все не так добре, як здається.

«Виглядаєте веселою, але скорбота в очах», «В жінці можна отфотошопіть все, крім нещасних і втомлених очей», — написали передплатники.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

🙏🏽Thank you 4 500 000🍋

Публикация от Ани Лорак (@anilorak)

Проте, здебільшого фоловерів залишилися незадоволені даними знімком, всіляко наголошуючи недозволено даного наряду на публіці.  Фанати порахували його занадто відвертим, до того ж, зараз співачці варто було б зайнятися більш важливими справами, які на неї навалилися, а не виставляти відверті знімки.