Хайден Панеттьєрі важко переживає розрив з Володимиром Кличко

28/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Хайден Панеттьєрі важко переживає розрив з Володимиром Кличко

Судячи з усього, розставання з українським боксером Володимиром Кличком все ж позначилося не кращим чином на акторці, зірці серіалу "Герої", Хайден Панеттьєрі. Незважаючи на нещодавні запевнення її близьких і друзів про те, що Хайді чудово справляється.

Сьогодні ж рідні та друзі американської акторки, навпаки, б'ють на сполох через її новий спосіб життя, який не тільки може позначитися на кар'єрі, а й на здоров'ї Панеттьєрі.

Відомо, що Кличко впливав на екс-кохану, як заспокійлива речовина, і для нього зірка намагалася бути зразковою дружиною та мамою. З новим же хлопцем, актором-початківцем Брайаном Хікерсоном вона, мабуть, вирішила податися в усі тяжкі.

Тепер 29-річна акторка та мама 3-річної доньки цілодобово безперервно гуляє на вечірках і зловживає алкоголем, при цьому наближені до Хайден повідомляють, що новий бойфренд підтримує зоряну подругу в цьому і навіть заохочує її пияцтво.

Нагадаємо, що після дев'яти років стосунків американська акторка Хайден Панеттьєрі та український боксер Володимир Кличко вирішили розійтися. Про це повідомила в одному з інтерв'ю мама Хайден — Леслі Фогель.