Гороскопи
Подобається

ГОРОСКОП НА 29 ЖОВТНЯ 2018

28/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
ГОРОСКОП НА 29 ЖОВТНЯ 2018

Овен
День сьогодні буде довгим і виснажливим. Можна лише побажати, щоб він скоріше закінчився. Ранок вечора мудріший.


Телець
Ваші шанси на успіх сьогодні щасливі як ніколи. Ваші суперники можуть перемогти тільки в тому випадку, якщо зуміють спровокувати вас на різку зміну курсу діяльності. Стійте на своєму.

Близнюки
Сьогодні ваша друга половинка буде досить-таки повільною, що вас буде кілька дратувати. Ви постійно будете намагатися прискорити її, підстьобнути, підігнати, але все це виявиться безрезультатним, тому просто не витрачайте на це сили. Постарайтеся змиритися з її темпом.

Рак
День сприятливий для ведення переговорів. Тільки не піддавайтеся спокусі все скасувати і обмежитися телефонними розмовами. Не варто — надто великий шанс все зіпсувати. Так що ступайте на переговори власною персоною.

Лев
День принесе вам море сюрпризів — не сумнівайтеся, скористайтеся кожним з них без найменших вагань. Не кожен день доля буває настільки прихильна до вас.

Діва
Сьогодні можуть несподівано спливти на поверхню віддалені наслідки ваших минулих помилок. Постарайтеся це якщо не приховати, то вже точно не надати розголосу.

Терези
Якщо ви віддаєте перевагу ранкові пробіжки, то сьогодні вам краще утриматися від свого улюбленого виду спорту, оскільки це може викликати неприємні наслідки для серця. А для бігу краще вибрати вечірній час.

Скорпіон
День гарний для того, щоб покінчити зі старими справами і обрізати хвости минулого. Невідомо коли ще трапиться така можливість.

Стрілець
Сьогодні можете беззастережно довіритися своїй інтуїції. Діючи ж їй наперекір, ви ризикуєте сісти в калюжу, а то й в кілька.

Козеріг
У цей день вашому партнерам доведеться докласти багато зусиль для того, щоб ви звернули на нього свою увагу. Вже будьте ласкаві.

Водолій
Зараз не час критикувати все направо і наліво. Не помиляється лише той, хто нічого не робить.

Риби
Постарайтеся бути особливо уважними до свого самопочуття. При найменших проявах застуди краще відлежатися день-другий.