Новини про зірок
Подобається

Відома співачка Світлана Лобода госпіталізована в лікарню

24/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Відома співачка Світлана Лобода госпіталізована в лікарню

Відома співачка Світлана Лобода майже ніколи не скаржилася на стан свого здоров'я — її божевільний концертний графік і активне життя навіть не давали приводу шанувальникам припустити, що у Світлани можуть бути якісь проблеми.

Вночі, 24-го жовтня, стало відомо, що артистка Світлана Лобода була екстрено госпіталізована в московську клініку — у неї спостерігаються гострі болі в області живота.

За попередньою інформацією, співачка зараз перебуває на обстеженні в столичній клініці, і тільки після повної діагностики, лікарі вирішать, чи потрібно хірургічне втручання.

Незважаючи на те, що діагноз поки не повідомляється, стан Світлани Лободи оцінюється середньо важким.

Шанувальники також переживають через майбутні сольні концерти Лободи, які за планом повинні були відбутися 25-го, 26-го і 28-го жовтня, адже якщо самопочуття співачки не покращиться — концерти доведеться відкласти.


В останні місяці артистка викладалася на всі сто, не шкодуючи себе, під час підготовки до свого сольного грандіозного шоу, також зірка встигала їздити по країні з гастрольним туром і залишалася турботливою мамою двох доньок.