Новини про зірок
Подобається

«Вона жила за принципом «не роби зла»…», — Єгор Крутоголов про Марину Поплавську

23/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Вона жила за принципом «не роби зла»…», — Єгор Крутоголов про Марину Поплавську

Ці вихідні стали трауром для не лише українців, але і поза межами нашої держави. Вся команда гумористичного шоу "Дизель Шоу" потрапила в страшне ДТП, у результаті якого загинула талановита Марина Поплавська. Вся команда важко переживає втрату, а Єгор Крутоголов написав послання до людей та подруги.

Нагадаємо, що у суботу, 20-го жовтня, транспорт, який перевозив акторів проекту "Дизель Шоу" зіткнувся з фургоном під Києвом. У жахливому ДТП загинула Марина Поплавська, місце якої розташовувалося на сусідньому з водійським. Решта ж акторів отримали каліцтва та травми різної складності.

Прощання з Мариною Поплавською вже пройшло, і шанувальники досі не можуть прийти в себе, після страшної трагедії, яка призвела до втрати талановитої акторки та прекрасної людини. Багато людей зараз переглядають улюблені скетчі за участю артистки.

На своїй особистій сторінці Facebook Єгор Крутоголов звернувся до шанувальників:

"Хочу подякувати всім вам, Люди, за ваші слова підтримки і добрі слова Марині. Дуже сподіваюся, що вона бачила, скільком людям вона дорога і як велика народна любов до неї".

Також, він розповів про свою подругу та колегу, а в кінці звернувся до неї:

"Вона жила за принципом "не роби зла", тому біль втрати настільки сильна і відповіді на питання "за що?" просто немає. Я впевнений, що за все своє яскраве, насичене життя вона не зробила діяння, за яке могла б послідувати така гірка розплата. Якщо забирають таких як вона, то про ніяку справедливість не може бути й мови. вона була нашою ненькою, нашої квочечкой, яка переживала за всіх і кожного набагато більше, ніж за себе. вона і сиділа поруч з водієм завжди, щоб не давати йому заснути, щоб уберегти нас усіх … Можливо, в той жахливий ранок, до Ороє у нас всіх тепер коштує в мозку на повторі, вона прийняла весь удар на себе, щоб ми жили. Спасибі, Марина, дякую, матуся … Я б багато і довго міг говорити про Марину-актрисі, Марині-жінці, Маріне- друга, але не зараз, поки мені складно перейти в минулий час, кажучи про неї. Наші тріщинки і розриви заживуть, ми відновимося і не зупинимося, щоб їй там було смішно. Спочивай з миром. Люблю тебе ".