Новини про зірок
Подобається

«Щастя бачити внуків своїх дітей»: Знаменита актриса Ада Роговцева стала прабабусею

22/10/2018     Автор: Яна Романська
«Щастя бачити внуків своїх дітей»: Знаменита актриса Ада Роговцева стала прабабусею

Рано вранці в неділю, 21 жовтня, у старшого онука відомої української актриси Ади Миколаївни Роговцевої Олексія Степанкова-Ткаченко народився спадкоємець.

Малюк є нащадком двох кінематографічних "кланів" — актора Костянтина Степанкова та режисера Юрія Ткаченко. Уже відомо, що новонародженого малюка назвали Костянтином. Про поповнення в родині написала 46-річна актриса, дочка Ади Роговцевої Катерина Степанкова в Facebook.

"Написала це 27 років тому — синові. Сьогодні згадала, бо онук народився! Я бабуся! Костянтин Олексійович Степаненков-Ткаченко, щасливої ​​долі! "- йдеться у записі.

У мережі також привітали знамениту актрису Аду Роговцеву з тим, що вона стала прабабусею. Вітання написав користувач під ніком Любов Зайшла в Facebook.

"Славетна актриса, народна артистка України, — Ада Роговцева, стала прабабусею. Наші щирі вітання і найкращі побажання, за такого щасливим приводу — ти бачиш онуків своїх дітей !!! Миру тобі, дитина. Здоров'я тобі, наша завжди молода Ада ", — йдеться в повідомленні.