Зіркові скандали
Подобається

Навколо вокального шоу «Х-фактор» розгорівся скандал через відому співачку

22/10/2018     Автор: Яна Романська
Навколо вокального шоу «Х-фактор» розгорівся скандал через відому співачку

Вчора у мережі розгорівся скандал навколо відомого вокального шоу ''Х-Фактор-9'', що виходить на каналі СТБ.
Співачка Тетяна Брянцева, яка пройшла кастинг, заявила, що їй написали продюсери проекту і повідомили про те, що вона не буде далі брати участь у проекті.

Дівчина отримала від суддів 3 "так", про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Також Брянцева повідомила, що кастинг, який нібито проходив у Полтаві, насправді був знятий у Києві.

"Першої брехнею було те, що цей кастинг знімали у Полтаві, а не в Києві, як було насправді, а саме на кіностудії Filmua, на Закревського, 22", — пише Брянцева.

Крім того, співачці не повідомили причину, через яку її виключили з шоу.

"Мені написали, навіть не зателефонували, що продюсери вирішили не знімати мене та я більше не беру участі в шоу. Ганьба — організаторам і продюсерам, які так нешанобливо і безцеремонно поводяться з талановитими людьми. Брехливе шоу "Х-фактор", застерігаю всіх бажаючих і тих, хто вірить у чесність проекту, краще дивіться інші шоу".

"На кастингу Тетяна отримала 3 "так" від суддів, що означає, що вона може пройти до тренувального табору — табір забезпечення декількох етапів відбору, оскільки з 250 осіб має залишитися лише 12 — це ті, хто проходить у прямі ефіри. І найперший із цих етапів — судді повторно переглядають відео виступів всіх 250 учасників і вирішують, хто з них найслабший. Після чого ми повідомляємо цих учасників, що судді їх не допустили до тренувального табору", — прокоментувала скандал Олена Романенко, директор творчого об'єднання, що створює шоу "Х-фактор".

Прихильники Тетяни у соцмережах висловлюють їй свою підтримку та побажання. Деякі з них зазначили, що з нимии відбувалась аналогічна ситуація на цьому ж шоу. Деякі з учасників "Х-Фактору" наголосили, що навіть доходили до тренувального табору, проте лише потім дізнавалися, що їх вирізали з ефіру.

Пізніше музичний продюсер шоу Вадим Лисиця відповів Брянцевій вельми неконкретно, проливши деяке світло на дії артистки.