Новини про зірок
Подобається

Відомого українського телеведучого пригостив пивом наркобарон

19/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Відомого українського телеведучого пригостив пивом наркобарон

18-го жовтня відомий телеведучий тревел-шоу "Світ навиворіт", Дмитро Комаров, поділився інформацією, чого він чекав на фото, яке оприлюднив у своїй сторінці раніше.

 

"Нещодавно опублікував фото з морозивом і оголосив конкурс: що я чекаю в цю секунду", — пише Дмитро.


Фото набрало близько двох тисяч коментарів на сторінці ведучого у Фейсбук, а прихильники висували вражаючі версії, знаючи, що це може бути щось неймовірне та абсолютно нестандартне.

 

"Правильна відповідь: чекаю зустрічі з наркобароном. Морозиво підкреслює абсурдність ситуації", — розповів телеведучий. 


Дмитро знаходився у фавелі, де у влади стоїть наркомафія. 

 

"Ось дітки грають у футбол і їдять морозиво, в перукарні наводять красу дівчата, а поряд десятки хлопців зі зброєю", — написав Комаров у своєму пості. 

 

Ведучий розповів, що перебував у самому центрі життя наркодилерів три дні в очікуванні ватажка, який мав дати інтерв'ю. 

 

"Я вже знайомий із ним особисто, тому маю право сидіти тут і їсти морозиво. Шеф дав команду нас не чіпати. Якщо прийти без "авторизації", то результат буде іншим. З головним бандитом ми познайомилися вночі у фавелі, проминувши 8 блокпостів. Сиділи за одним столом, бос пригостив пивом, поряд було 20–25 озброєних охоронців", — продовжив свою вражаючу розповідь ведучий. 

 


Також Дмитро поділився секретом, як йому вдалося домовитися про інтерв'ю — ведучий дуже впертий, тому все ж "випросив" інтерв'ю, проте "головний" сказав, що це буде можливо лише тоді, коли у графіку з'явиться вільний час, тому довелося чекати цілих три дні. А фото з морозивом з'явилося як наслідок нудьги ведучого.   


"Це єдине фото на телефон за три дні. Знімати нам до приходу "номера один" заборонили. За порушення – смерть. Тишком зняти на телефон – найгірша ідея, адже на виїзді іноді просять показати галерею. За приховану зйомку – смерть", – поділився Комаров. 


Також він додав, що у проекті не буде показана сама розмова з наркокортелем, проте пообіцяв, що у "Світ навиворіт" з'явиться інтерв'ю з іншим наркобороном. 


А прихильник, який відгадав загадку Дмитра до фото з морозивом, чекає квиток.