Зіркові скандали
Подобається

«Пошила у дурні?»: скандальну Оксану Марченко спіймали на брехні

19/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
«Пошила у дурні?»: скандальну Оксану Марченко спіймали на брехні

Відома українська телеведуча та екс-учасниця шоу "Танці з зірками", Оксана Марченко, опублікувала фото з відео у своєму Instagram з ранкової пробіжки.

Такі фото викликали досить неоднозначну реакцію у прихильників.

Зовсім нещодавно всі обговорювали інцидент на "Танцях", який стався зі скандальною телеведучою — Оксана отримала травму ребер та нікому про це не повідомила, продовжуючи тренування. Пізніше жінка розповіла у пості, що вимушена піти з проекту через два зламаних ребра, до посту Марченко додала фото з МРТ-знімком.

Проте вже через декілька днів Оксана була на вечірці разом зі своїми друзями, а пізніше вона виклала фото з сауни. А нещодавно телеведуча виклала фото з ранкової пробіжки, що викликало небувалий ажіотаж серед користувачів Інтернет, адже на фото Марченко здається цілком здоровою.

"Прекрасний осінній ранок для пробіжки і прогулянки. Не упускайте цей шанс насолодитися яскравими різнобарвними фарбами осінньої природи", — підписала пост телеведуча.

Одразу ж посипалися досить суперечливі коментарі під фото: хтось обурюється і звинувачує Оксану у брехні, хтось — захищає жінку.

"Сьогодні мені не боляче, але через те, що ускладнюється програма, лікарі побоюються рецидивів, адже тканини в місцях переломів ще досить слабкі. Я не можу і не хочу працювати упівсили", — повідомляля екс-учасниця "Танців з зірками".

У соціальних мережах також ходили чутки, що Марченко залишила проект через хейтерів.