Українські телеведучі разом подорожують Італією

18/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Українські телеведучі разом подорожують Італією

Відомі українські телеведучі відвідали Італію — про це свідчить нове осіннє фото, яку виклала Катерина Осадча у своєму Instagram.

Більшість людей вважає життя подружжя казковим, адже вони займаються улюбленою справою, бувають на всіх світських заходах, з'являються на обкладинках глянц. Для простих людей вони є успішними та богатими улюбленцями країни. Проте, це наслідок тяжкої праці та таланту.

А ще зірки полюбляють подорожувати, саме цим і займаються сьогодні Юрій Горбунов та Катерина Осадча — вони вже певний час подорожують Італією, чим пара залюбки ділиться  з прихильниками у своїх офіційних аккаунтах Instagram. Від кадрів з профілю Катерини перехоплює подих. Нещодавно телеведуча виклала цілу серію, підписавши:

"Подорож озерами. Один день, три озера, дві країни. Лугано, Маджоре, Комо, сюди можна їздити роками і кожен раз знаходити нові місця і пейзажі". 


Також вони відвідали Мілан, де побували на концерті Боно. 

"Боно — людина, яка вже багато років використовує свою популярність, щоб зробити цей світ кращим. Він на всіх рівнях висловлює свою позицію щодо політичних процесів, дискримінації, мігрантів, расової та гендерної нерівності, але не йде в політику. Все меседжі, як маніфест, він повторює на концерті. Той випадок, коли легендарний музикант доводить, що у артиста повинна бути своя чітка політична позиція. U2 — це було прекрасно!", — ділиться враженнями Катерина. 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Боно — людина, що вже багато років використовує свою популярність, щоб зробити цей світ краще. Він на всіх рівнях висловлює свою позицію, що до політичних процесів, дискримінації, мігрантів, расової та гендерної нерівності, але не іде в політику. Всі меседжі, як маніфест він повторює на концерті. Той випадок, коли легендарний музикант доводить, що у артиста має бути своя чітка політична позиція. @u2 це було прекрасно!

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)