Новини про зірок
Подобається

Телеведуча та співачка розкрила секрет своїх стосунків

18/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Телеведуча та співачка розкрила секрет своїх стосунків

Популярна телеведуча та співачка Ольга Цибульська розкрила секрет своїх гармонічних  стосунків. 

До цього  ведуча, незважаючи на постійний інтерес до свого особистого життя,  вона постійно оберігала свої стосунки від пильної уваги прихильників та старалася не афішувати ніяких подробиць з свого життя. Саме через це у соціальних мережах можна знайти досить малу кількість фотографій з чоловіком. 

Проте нещодавно Цибульська здивувала всіх, виклавши у своєму профілі Instagram дуже ніжне фото, де ведуча в обіймах свого коханого.


Вона не просто поділилася світлиною, а ще й у пості до неї  розкрила секрет свого щасливого сімейного життя:

"З'ясовувати стосунки — нормально. Робити це на публіці для нас з чоловіком табу. Сварка на публіці зазвичай означає, що комусь із пари потрібна підтримка оточуючих, нехай навіть мовчазна. І той факт, що в Інтернеті люди віртуальні, нічого не змінює. Не робіть так".

 
 
 

 

 

 

 

 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

З'ясовувати стосунки — нормально✌ Робити це публічно для нас з чоловіком табу❌.Сварка на публіці зазвичай означає, що комусь з пари потрібна підтримка оточуючих, хай навіть мовчазна🤐 І той факт, що в інтернеті люди віртуальні, нічого не змінює. Не робіть так😊 всім обнімашок! Цьом💋 Пришліть нам сердечок ❤❤❤😜 #мужжена #любов

Публикация от Оля Цибульська (@cybulskaya)