Новини про зірок
Подобається

Відома співачка та блогер розповіла про свої пластичні операції

16/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Відома співачка та блогер розповіла про свої пластичні операції

Відома співачка та блогер Слава Камінська, яка ще нещодавно приймала участь у телепроекті “Танці з зірками” і вибула через тяжку травму спини, оприлюднила у своїй сторінці Instagram фото з чоловіком Едгаром, який працює пластичним хірургом.

У підписі до світлини Слава розповіла про свої старі фотографії та про те, що досить сильно змінилася за певний відрізок часу. Співачка наголосила, що це не через чоловіка-хірурга. Також вона запевнила своїх підписників, що вік лише прикрашає жінку та виступила за природній вигляд у літньому віці. Проте, у коментарі Камінська також згадала про свої пластичні операції, які зробила ще до зустрічі з коханим:

“Розглядаючи свої старі фотографії, бачу, що вельми змінилася. І це не тому, що чоловік — пластичний хірург) Просто мені здається, що вік прикрашає жінку, якщо, звичайно, вона за собою стежить. Всі свої ДВІ пластичні операції я зробила задовго до знайомства з чоловіком”.

Прихильники Камінської одразу ж виказали свої захоплення у коментарях під постом: “Ви красуня, не вірю, що 42”, “Ви дуже гарна і всі втручання у вашу зовнішність пішли на благо”.