Новини про зірок
Подобається

Ведуча тревел-шоу «Орел та Решка» чекає дитину

16/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Ведуча тревел-шоу «Орел та Решка» чекає дитину

Наталі Неведрова знаходиться на п'ятому місяці вагітност, але, засловами телеведучої, стать майбутньої дитини для них самих поки сюрприз.

Наталі з чоловіком досі не знають, хто у них народиться, адже малюк постійно ховається під час УЗІ. Подружжя хочуть мати хлопчика, щоб був комплект, адже донечка у них вже є – трирічна Марі-Ніколь. Хоча обидва наголошують, що зрадіють і ще одній дівчинці у їх сім’ї.  

Наталі вже чотири роки заміжня за продюсером Євгеном Машковим. Телеведуча розповіла, що вони з чоловіком давно планували другу дитину, але робота та великі навантаження у проекті "Орел та Решка" не давала їм реалізувати це у життя. Наталі зізнається, що досі не видужала – вага ведучої зберігається на позначці у 56 кілограмів.

Також телеведуча поділилася своїм гастрономічним бзіком – організм постійно вимагає бекон. Вона навіть ним обмотувала сирні сочники і це було смачно.

"А ось токсикозу немає — пощастило. Правда, постійно хочеться спати, хоча це дрібниці", — ділиться своїм станом телеведуча.