Новини про зірок
Подобається

Чоловік Олени Шоптенко виклав чуттєве фото з сином

12/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Чоловік Олени Шоптенко виклав чуттєве фото з сином

У червні цього року хореограф Олена Шоптенко та її чоловік Олексій Іванов стали батьками — у пари народився син, якого назвали на честь батька Олексієм.

Подружжя часто викладають у соціальних мережах фото з малюком, проте ніколи не показують його обличчя. Для Олени — це перша дитина, а для Олексія — друга. Нещодавно Олексій Іванов опублікував нову фотографію в своєму Instagram з сином.

Шанувальники пари одразу ж замилувалися зворушливим кадром у чорно-білому фільтрі, але ще більше їх зачепив підпис Олексія до фото, в якому він також згадав свій перший досвід батьківства:

"Коли я став батьком в перший раз, я припустив дуже велику помилку, бо вважав, що діти — це дуже багато питань".

Після такого зізнання, Олексій продовжив свою думку:

"І лише нещодавно прийшло важливе розуміння того, що діти — це всі так необхідні нам відповіді. Як бути щасливим? Для чого це все? Де знайти сили? Не завжди відповіді — це легко, але головне, що вони є".

Фоловерів вразила мудрість Олексія: "Читаю вас і дівуюся. Кожен пост — як удар десь у міжребер'я", "Ваша мудрість як ковток свіжого повітря", "У цьому пості прекрасно все", — посипалися коментарі під постом.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Недавно у @paveletskaya_svitlana прочитал пост о родительстве и, раз я лучше не сформулирую, то почитайте у нее, но вот что я хочу сказать. Когда я стал отцом в первый раз, я допустил очень большую ошибку, потому что думал, что дети это очень много вопросов. Только недавно пришло самое важно понимание, дети – это все необходимые ответы. Как быть счастливым? Для чего это все? Где найти силы? Не всегда ответы – это легко, но главное, что они есть. _ 📸 — @kate_kondratieva

Публикация от Alexey Ivanov (@kzmr_mlvch)