Новини про зірок
Подобається

Писати допомагав брат! Христина Соловій презентувала зворушливу пісню

10/10/2018     Автор: Ігор Нагорний
Писати допомагав брат! Христина Соловій презентувала зворушливу пісню

10 жовтня Христина Соловій презентувала третій сингл «Шкідлива звичка» з нового альбому «Любий друг».

Це її перша робота, яку вона написала разом з рідним братом Євгеном. «Мій любий друг дуже легко закохується. І він красиво засмучується, коли я кажу йому, що це шкідлива звичка», – коментує нову пісню сама співачка, яку цитує T1.ua .

Вихід другого альбому Христини заплановано на 26 жовтня.

А 7 листопада співачка презентує його у Львівській опері. Цікаво, що пісня була написана ще у 2015 році. Тоді Євген щось награвав на гітарі, а Христина почала наспівувати слова. В той самий вечір Соловій написала текст.

Нагадаємо, Христина Соловій дебютувала на телевізійному пісенному конкурсі «Голос країни-2013». Дівчина співала переважно лемківські народні пісні і дійшла до півфіналу конкурсу. 20-річна дівчина заявила, що ніколи не співатиме російської поп-музики і відмовиться від участі у проекті у випадку, якщо її оберуть Тіна Кароль чи Олександр Пономарьов.

Перший кліп на пісню «Тримай» авторства самої Христини викликав неабиякий ажіотаж на просторах Інтернету. За кілька днів під відеороботою стояв показник 1 мільйон переглядів на сайті YouTube. Нині відео переглянули більше 20 мільйонів разів.

Джерело  — "Експрессо"