Новини про зірок
Подобається

«Сьогодні нам півроку»: Джамала показала зворушливе фото з чоловіком та сином

28/09/2018     Автор: Яна Романська
«Сьогодні нам півроку»: Джамала показала зворушливе фото з чоловіком та сином

Знаменита українська співачка Джамала потішила шанувальників дуже зворушливим сімейним фото. Артистку дуже любить українська публіка. Її пісні для багатьох є улюбленими і сотні раз переспівані. Тому не дивно, що фанатам так полюбився знімок. 

На фото Джамала позує разом з своїм чоловіком, а на руках тримає свого маленького сина. Про це стало відомо з її сторінки в Інстаграм. 

«Emir-Rahman, Biz seni çok sevemız! We love so much! Ми тобі дуже любимо », — написала переможниця Євробачення-2016 під своїм постом. 

Відзначимо, співачка додала хештег # 6місяців, повідомивши своїм шанувальникам скільки пройшло часу з дня народження її первістка. Публікація стала в короткі строки дуже популярною, зібравши близько двадцяти тисяч переглядів і безліч лайків. 

«Вітаю! Нехай буде здоровим і щасливим, а батькам терпіння і любові »,« Щирі вітання щасливим батькам! А Емірчіку бажаю рости здоровим на радість мамі, татові і всієї рідні! Нехай в його житті будуть тільки сонячні дні! »,« Ви такі молодці! Така красива, щира сім'я! Будьте щасливими і коханими один одним! А синочку здоров'я !!! » — почали писати захоплені шанувальники Джамали.