Новини про зірок
Подобається

«Курка літати не вміє?»: Олю Фреймут добряче поволочило по сцені

27/09/2018     Автор: Яна Романська
«Курка літати не вміє?»: Олю Фреймут добряче поволочило по сцені

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут вже не один день дивує своїх шанувальників цікавим життям, яке вирує навколо неї. Всі ми знаємо, що нещодавно на екранах почали показувати нове телевізійне шоу "Оля", яке різко набирає аудиторію.

На днях скандальна українська 36-річна телеведуча Ольга Фреймут серйозно травмувалася під час зйомок цієї телепередачі. Про це вона повідомила сама. Відповідне відео зірка опублікувала на своїй сторінці в Инстаграм. 

За задумом продюсерів, в одній зі сцен Ольга разом зі співачкою TAYANNA сидить у каруселі. Механізм розкручується все швидше і раптово зірка буквально вилітає з крісла, падає на сцену і травмує спину. До Фреймут відразу ж підбігли колеги і допомогли піднятися. 

«Сьогодні на зйомках @oliashow сильно пошкодила спину. @tayanna_reshetnyak , пробач, що змусила тебе хвилюватися», – написала Фреймут під цим відео. 

У мережі жваво прокоментували казус, який стався. Шанувальники телеведучої, як і прийнято, співчувають зірці та бажають їй швидше одужати. Як зараз почуває себе знаменитість – невідомо.