Новини про зірок
Подобається

«Добре, що не старий!»: Алина Гросу заінтригувала фотографією з загадковим незнайомцем

25/09/2018     Автор: Яна Романська
«Добре, що не старий!»: Алина Гросу заінтригувала фотографією з загадковим незнайомцем

Знаменита українська красуня, яка ще з раннього дитинства тішить всіх своїм красивим голосом, заінтригувала шанувальників фотографією у весільній сукні. 

23-річна блондинка Аліна Гросу довгий час не ділилася тим, що у неї відбувається в особистому житті. Проте нещодавно вона опублікувала знімок в соціальній Мережі, де видно, як вона прогулюється з незнайомцем по парку. Але, вона не спішить розказувати, хто біля неї. Для того, щоб це приховати, вона навіть зробила фотографію нечіткою за допомогою фотошопу. Про це стало відомо з її сторінки в Інстаграм. 

Сама ж Аліна на знімку виглядає природною і щасливою. 

«Нудьгувати — не шкідливо, шкідливо — не нудьгувати. А вашим відносинам розлука допомагає?" — запитала Аліна під своїм загадковим постом. 

Шанувальники припускають, що на знімку з Аліною — її новий коханий. Схоже, скоро ми дізнаємося про її справжнє, а не кіношне кохання, яке вона часто грає на телеекранах. 

Раніше у Аліни Гросу були відносини з одруженим аргентинським футболістом, захисником клубу англійської Прем'єр-ліги Манчестер Юнайтед і збірної Аргентини Маркосом Рохо. Але про це вона воліє більше не говорити, бо чоловік обманював її. Їй неприємна ця історія. 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Скучать — не вредно, вредно — не скучать ?? А вашим отношениям разлука помогает??

Публикация от Alina Grosu (@alina_grosu)