Новини про зірок
Подобається

Чемпіон з плавання і головний герой «Холостяка-7» Дмитро Черкасов зіграв весілля

25/09/2018     Автор: Яна Романська
Чемпіон з плавання і головний герой «Холостяка-7» Дмитро Черкасов зіграв весілля

Побудувати міцні відносини з переможницею сьомого сезону "Холостяка" Лідою головному герою реаліті Дмитру Черкасову не вдалося. Незабаром після виходу в ефір останнього епізоду шоу стало відомо, що вони не разом.

Однак, судячи з усього, довго сумувати Дмитро не став і вже влітку на його сторінці в Instagram з'явилися фотографії з таємничою блондинкою. Обличчя дівчини екс-Холостяк показувати не поспішав, а незабаром і зовсім видалив все фото з нею.

Побудувати міцні відносини на проекті «Холостяк» головному герою сьомого сезону Дмитру Черкасову не вдалося. Однак незабаром після виходу в ефір останнього епізоду, стало відомо, що серце екс-Холостяка не вільне. У своєму блозі спортсмен став активно публікувати фото, на яких він позує з таємничою блондинкою, зізнаючись їй у коханні. Втім, жодне фото, де було б видно обличчя дівчини, в мережі так і не з'явилося. А тепер стало відомо, що Дмитро одружився на своїй коханій!

Про це розповів друг Дмитра Олексій Дівєєв-Церковний, розмістивши в мережі весільні фото. Втім, незабаром чоловік поспішив видалити кадри. Сам екс-Холостяк зміни у своєму особистому житті ніяк не коментує.