Звездные скандалы
Подобається

«Роблять лжемогіли на своїх показових майданчиках»: мати відомого українського співака звернулась по допомогу шанувальників

23/09/2018     Автор: Віра Грицишин
«Роблять лжемогіли на своїх показових майданчиках»: мати відомого українського співака звернулась по допомогу шанувальників

Українців просять допомогти виявити керівників похоронних фірм, які спекулюють на імені загиблого в 2015 році фронтмена гурту «Скрябін» Андрія Кузьменка. Портрети Кузьми Скрябіна, а також дати його народження і смерті використовують в рекламних цілях.

Про це в соціальній мережі повідомила його мати Ольга Кузьменко. Звертаючись до фанатів і всіх християн України, вона попросила всіх небайдужих надсилати контактні дані фірм, яких викриють у такий недобросовісну рекламу.

«Роблять лжемогили на своїх показових майданчиках з повністю Андрюшиними даними. Таких прикладів уже чимало нам повідомили. Ми самі їх всіх не можемо виявити », — пише Ольга Кузьменко.

За її словами, для боротьби з господарями фірм будуть задіяні мас-медіа і прокуратура. 

«Я думаю, що всі люди України мене підтримають. Це — блюзнірство і мародерство, яке не має аналогів ніде в світі! Наживатися таким чином на зображенні людини, яка не шкодувала свого життя за Україну! 983 338 320 — телефон і вайбер. Благаю про допомогу », — пише мати Кузьми.