Маленького сина відомого українського співака госпіталізували у лікарню

22/09/2018     Автор: Яна Романська
Маленького сина відомого українського співака госпіталізували у лікарню

Молодий, проте вже дуже відомий український виконавець Євген Галич завжди тішить своїх шанувальників свіжими хітами, які швидко стають улюбленими серед молоді. 

Проте зараз артисту не до співанок. Повідомили, що його син перебуває у медичному закладі. 

Його мати на своїй сторінці в соціальній мережі повідомила всім, що у маленького хлопчика запалення. За словами Лєри, вона хоче попередити людей, у яких ще немає дітей, і тих, у кого вони ще зовсім маленькі — температура у дитини — це дуже небезпечно. 

"Хочу застерегти тих, у кого ще немає дітей, або вони маленькі: температура у малюків — це дуже небезпечно, вимагає уважного спостереження та якщо сильно висока — госпіталізаціі. У Дані вчора піднялася до 40,2 за 10 хвилин! Мені не сподобалося його стан і з невеликою температурою 37,4 ми виїхали до педіатра. 

У машині я переміряла — було вже 40, а далі 40,2 і ми залишилися в стаціонарі. Поки розбираємося від чого, але слава богу, що я вирішила перестрахуватися з 37,4! Так що будьте дуже уважні з дітками, а краще, нехай всі будуть здорові! ", — написала вона під своїм постом в Інстаграм.     

Переглянути цей допис в Instagram

Хочу предостеречь тех, у кого ещё нет детей, или они маленькие: температура у малышей — это очень опасно, требует внимательного наблюдения и если сильно высокая — госпитализации? У Дани вчера поднялась до 40,2 за 10 минут! Мне не понравилось его состояние и с небольшой температурой 37,4 мы выехали к педиатру. В машине я перемеряла — было уже 40, а дальше 40,2 и мы остались в стационаре. Пока разбираемся от чего, но слава богу, что я решила перестраховаться с 37,4! Так что будьте очень внимательны с детками, а лучше, пусть все будут здоровы!??

Допис, поширений Le Rock (@lera_galich)

Переглянути цей допис в Instagram

От классических «зубов» с соплями и покашливанием до воспалительного процесса за 6 дней? Врачи говорят, что это классическая схема, когда три дня поболел с невысокой температурой, два дня «просветления» и вроде уже все ок, а потом резкий скачок температуры до таких высоких цифр и воспаление. От чего угодно. Знаете, я обычно не рассказываю тут какие-то такие очевидные уже для меня вещи, но часто бывает, что твой опыт помогает кому-то. Как минимум: нурофен нужно чередовать с панадолом, обязательно хорошо взбалтывать и внимательно подбирать дозировки! Увлажнять воздух и нос, проветривать комнату, ребёнка много поить. Это домашний минимальный минимум) И если вас хоть чуть-чуть что-то настораживает — лучше показаться врачу! И пусть лучше будет «мамаша, успокойтесь, у вас все ок, идите домой»??

Допис, поширений Le Rock (@lera_galich)