Конкурс Міс Україна 2018: названо ім’я чарівної переможниці

21/09/2018     Автор: Яна Романська
Конкурс Міс Україна 2018: названо ім’я чарівної переможниці

Цьогорічною переможницею конкурсу краси "Міс Україна-2018" стала 23-річна киянка Вероніка Дідусенко.

Фінал конкурсу відбувся напередодні, 20 вересня. У ньому взяли участь 25 красунь віком від 17 до 25 років з усіх куточків України. Їм потрібно було продемонструвати не тільки зовнішні дані, але і проявити свій інтелект.

Серед усіх учасниць журі віддало перевагу юній Вероніці Дідусенко. 23-річна киянка закінчила бакалаврат Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю "математика". Дівчина вільно володіє англійською мовою, також вивчає іспанську та французьку.

Вероніка не тільки підкорює світові подіуми в якості моделі, а й займається освітніми проектами та благочинністю. Так, нещодавно Дідусенко представляла концепцію свого проекту на Creativity Days Ukraine в рамках панельної дискусії "Нове покоління освітніх реформ — від практиків до законотворців". Також дівчина розробляє логічні головоломки для дітей в рамках проекту Young Einsteins.

Вероніка Дідусенко представлятиме Україну на конкурсі краси Міс Світу-2018, який пройде на китайському острові Хайнань в грудні.

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Мисс Украина-2018 @veronika_didusenko и Мисс Украина-2016 @aakucherenko

Допис, поширений Мисс Украина ? Miss Ukraine (@missukraine_official)