Новини про зірок
Подобається

«Красива крапка в минулих відносинах»: Віталій Козловський розповів про розставання і нову пісню-присвяту

20/09/2018     Автор: Яна Романська
«Красива крапка в минулих відносинах»: Віталій Козловський розповів про розставання і нову пісню-присвяту

Популярний український співак Віталій Козловський зняв свій новий відеокліп на композицію "Літай".
Після тривалої творчої паузи, артист потішить шанувальників новою композицією і кліпом. Нова пісня Віталія розповість про почуття, які йому довелося відчути. І судячи з усього, новий трек буде присвячений екс-коханій Віталія Раміні Есхакзай. За словами Козловського його нова композиція є красивою точкою в минулих відносинах.

Спочатку кліп планувався зніматися в спекотній Португалії. Але передумали: занадто дороге задоволення. Довгі пошуки необхідної локації привели знімальну групу в Херсонську область, на славнозвісне озеро Сиваш.
Правда, щоб дістатися на місце, знімальній команді довелося пройти через "лікувальне болото" та годинами ходити по розпеченій на сонці солі, — розповів Віталій Козловський в ранковому ефірі одного з телеканалів.


Зйомки ускладнювалися тим, що було дуже спекотно, не гірше від Португалії. Втім, з поставленим завданням вдалося впоратися. Також Віталій зізнався, що пісню "Літай" він присвятив тим почуттям, які пережив: любов і розставання.

"З головною героїнею кліпу ми знаходимось у спеціальній конструкції, і коли виходимо з неї — стаємо вільними, на нас навіть одяг змінюється. Пісня "ЛІТАЙ" — про те, що потрібно любити і довіряти. Що таке довіра? Це давати своїй коханій людині свободу. Коли з кимось виникає якась суперечка, то завжди існує дві правди — твоя і інакшої сторони. Заглушивши свою правду, треба почути правду твого оппонента. Тоді є можливість сказати: «Пробач!», — підсумував Віталій.

Також артист зізнався, що зараз не намагається шукати нових відносин. Віталій Козловський вірить, що любов прийде тоді, коли на неї зовсім не очікуєш!