Гороскопи
Подобається

ГОРОСКОП НА 20 ВЕРЕСНЯ 2018 РОКУ

18/09/2018     Автор: Віра Грицишин
ГОРОСКОП НА 20 ВЕРЕСНЯ 2018 РОКУ

ОВЕН

Сьогодні вам буде здаватися, що все йде не за планом і ви, ніби не в своїй тарілці.  Вам варто спокійніше ставиться до речей, які з вами відбуваються.

 ТЕЛЕЦЬ

 Ви зіткнетеся з серйозною проблемою.  Вам буде здаватися, що все можна вирішити і ви легко вирішите це питання.  Але існує ризик того, що ви напартачили ще більше.

 БЛИЗНЮКИ

 Сьогодні ви з головою пірнете в складний проект, початки якого ви дуже довго чекали.  Якщо у вас вийде взяти себе в руки і контролювати процес, ви зможете закінчити його вчасно.

 РАК

 Сьогодні вам можна трохи посидіти без діла.  Розслабитеся і візьміть для себе хвилиночку відпочинку.  Або навіть день.  Ви на це заслуговуєте.

 ЛЕВ

 Зірки радять вам взятися за домашню роботу і закінчити справи, які ви давно відкладали на потім.  І тут справа не тільки в прибиранні, але і в стосунках з людьми.

 ДІВА

 Сьогодні ви страждаєте і не знаєте, з чого почати.  Ваша поспішність у справах призведе до проблем на роботі.  Ви отримаєте наганяй від шефа і настрій буде зіпсовано до самого вечора.

 ТЕРЕЗИ

 Сьогодні ви настільки окрилені новиною, яку отримаєте з самого ранку, що вам буде здаватися, ніби весь світ лежить у ваших ніг і все люди щасливі разом з вами.

 СКОРПІОН

 Сьогодні навіть найменше зміна у вашій поведінці по відношенню до коханої людини — принесе вам велику користь у ваших стосунках.  Але стежте за мовою.

 СТРІЛЕЦЬ

 Вам найкраще сьогодні побути на самоті і обдумати ваші плани на подальшу вашу життя.  Ви давно відкладали цю розмову з собою.

 КОЗЕРІГ

 Вам варто взяти себе в руки і нарешті подивитися вашому страху в очі.  Припиніть тікати від того, що і так неминуче.  Купити квиток може кожен, а ось відправитися в дорогу — немає.

 ВОДОЛІЙ

 Сьогодні вам слід ретельно прислухатися до свого здоров'я.  Якщо вам погано, варто звернутися до лікаря.  А, якщо це лише кішки на душі — варто поговорити з тим, хто став причиною цих кішок.

 РИБИ

 Фортуна сьогодні на вашому боці.  Візьміть її за хвіст і домагайтеся найвищих результатів.