Зіркові скандали
Подобається

Зірку серіалу «Секс і місто» Сару Джесіку Паркер звинувачують у крадіжці прикрас

17/09/2018     Автор: Яна Романська
Зірку серіалу «Секс і місто» Сару Джесіку Паркер звинувачують у крадіжці прикрас

Не так давно голівудську акторку Сару Джесіку Паркер звинуватили в крадіжці ювелірних виробів, вартість яких становить понад 150 тисяч доларів. Актриса брала участь у фотосесії з ювелірним брендом Kat Florence Десіжн.

Після чого, на думку представників бренду, не виконала умови контракту і після закінчення рекламної кампанії, залишила прикраси собі. Сара Джессіка Паркер співпрацювала з ювелірним брендом Kat Florence Десіжн ще два роки тому. Вони надали їй прикраси для фотосесії на рекламної основі.

Як заявляють представники бренду, Паркер попросила прикраси "поносити" довше. І тільки зараз вони згадали про це і вирішили подати на зірку до суду. Вона ж спростовує цю інформацію.
Адвокат дівчини заявив: "
Це абсолютна брехня. Сара Джессіка Паркер підписала контракт з Kat Florence, згідно з яким всі прикраси могли залишатися в її розпорядженні для того, щоб вона вийшла в них у світ. Сара Джессіка Паркер — чесна людина, що не здатна на такі вчинки. Вона ніколи не присвоювала собі чужі речі", — йдеться в коментарі адвоката.

Але представники бренду наполягають на тому, що актриса скоїла крадіжку, залишивши собі вироби на цілих два роки.

"Згідно з нашим початковою угодою, місіс Паркер могла залишити собі деякі ювелірні вироби зі щойно зроблених знімків на кілька місяців, щоб мати можливість вийти в них у світ. Ми обговорили це і задокументували все в березні 2016 року. Через два роки прикраси нам ніхто не повернув. Ми наполягаємо на тому, що якщо місіс Паркер хоче залишити прикраси собі, вона повинна виплатити нам їх вартість" — розповіли представники ювелірної компанії.