Гучна вечірка чи свято у вузькому колі? Як Меган Маркл привітала Гаррі з днем народження

17/09/2018     Автор: Яна Романська
Гучна вечірка чи свято у вузькому колі? Як Меган Маркл привітала Гаррі з днем народження

Відома актриса Меган Маркл вже не один день привертає увагу публіки своїм зовнішнім виглядом, стосунками з знаменитостями. Також людей цікавлять її стосунки з її чоловіком принцом Гаррі. 

Декілька днів тому назад Гаррі святкував свій день народження. Зворушливий знімок був опублікований в соціальних мережах. На них позує Меган і її коханий. Шанувальникам дуже сподобався такий ніжний знімок. 

День народження святкували 15 вересня. Онукові Єлизавети II виповнилося 34 роки. За словами інсайдера, гучної вечірки не було. Натомість свято відбувалося у вузькому колі разом з родиною. Повідомляється, що Меган Маркл, відома своєю любов'ю до кулінарії, приготувала для іменинника святкову вечерю.

В цей день шанувальники буквально засипали Гаррі привітаннями не тільки на офіційній сторінці Кенсингтонського палацу, а й у численних фан-групах принца. 

Так, в одній з таких Мереж з'явилися спільні фото герцога і герцогині Сассекському. Ніжний знімок, зроблений фотографом Алексом Любомирські, миттєво став одним з найбільш обговорюваних в Мережі.