Новини про зірок
Подобається

Невже заміж вийшла? Аліна Гросу заінтригувала своїх прихильників знімком у весільній сукні

14/09/2018     Автор: Яна Романська
Невже заміж вийшла? Аліна Гросу заінтригувала своїх прихильників знімком у весільній сукні

Молода українська співачка Аліна Гросу приміряла весільну сукню. У своєму мікроблозі зірка опублікувала відповідну фотографію, заінтригувавши своїх прихильників  і спровокувавши нові плітки навколо своєї персони. Але заміж Гросу не виходить, це всього лише черговий образ для зйомок.

Вчора на своїй сторінці в Інстаграм Аліна опублікувала нову фотографію. На ній красуня позує в пишній білосніжній сукні, з фатою, легким макіяжем і стильною зачіскою. Такий образ заінтригував шанувальників зірки не на жарт.

Деякі з них вирішили, що артистка виходить заміж. Інші ж цікавилися, з якого приводу Гросу так вбралася. Інші зізнавались співачці в любові і засипали компліментами.

Звісно ж, Аліна Гросу заміж поки що не виходить. А в образі нареченої, мабуть, бере участь в зйомках серіалу «Таємна любов». Раніше артистка вже ділилася з фанатами робочими моментами зі зйомок.

У коментарі до фотографії Гросу написала, що знаходиться на репетиції. Втім, про це можна здогадатися, звернувши увагу на те, що знаходиться за спиною виконавиці. Як виявилося, заднім фоном фотографії зірка залишилася незадоволена.

Та незважаючи на це, багато хто висловив своє захоплення Аліною. Їй пропонують замислитися про заміжжя і вбиратися вже на власне весілля. Втім, у 23-річної знаменитості свої плани на життя і головне зараз для неї — це кар'єра.

Нагадаємо, Аліна Гросу на професійній сцені працює ще з 1999 року, тобто — з 4-річного віку. Встати на ноги їй допомогла українська зірка естради і композитор, хрещена мама дівчини Ірина Білик. Спочатку саме вона писала пісні для маленької зірочки і навіть знімалася в її кліпах. Потім дівчинка подорослішала і, набравшись досвіду у своєї наставниці, пішла у вільне плавання.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Репетиция ???? Спасибо большое @sophiaferrucci за платье ❤️?? я вас обожаю??? P.s. Фон, конечно, бесподобен ???

Допис, поширений Alina Grosu (@alina_grosu)