Новини про зірок
Подобається

Новоспечена матуся Світлана Тарабарова вперше показала новонародженого сина

12/09/2018     Автор: Яна Романська
Новоспечена матуся Світлана Тарабарова вперше показала новонародженого сина

У неділю, 9 вересня, "найрудіша" українська співачка Світлана Тарабарова та її чоловік, і за сумісництвом продюсер Олексій Бондар стали батьками. 
Про народження малюка зірка повідомила на своїй сторінці в Instagram. Світлана опублікувала фото, на якому зображений циферблат годинника з точним часом народження дитини. Хлопчик вагою 3,760 кг і зростом 55 см з'явився на світ в одному з приватних київських пологових будинків. У Instagram Світлана зазначила пологовий будинок "Лелека".

А вже сьогодні, через три дні після пологів новоспечена матуся розмістила фото з новонародженим малюком у себе на сторінці в Instagram.

"Повірити й досі не можу — ми це зробили! Я дякую всім за привітання, теплі слова підтримки, всім небайдужим, хто переймався, переживав разом із нашою родиною, ми відчуваємо ваше тепло. Я досі не можу повірити, що таке маленьке добре серце обрало мене своєю мамою…" — поділилася радісними емоціями Світлана. 

Підписники співачки побажали дитині щастя і здоров'я, а мамі з татом — великого терпіння.

Відзначимо, про те, що співачка чекає малюка стало відомо в травні цього року. Як повідомила Світлана, робити творчу паузу в кар'єрі вона поки не планує. Тарабарова активно гастролює по Україні та проводить багато часу в студії, працюючи над новим матеріалом.

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 

 

 
 
 

 

 

Повірити й досі не можу — ми це зробили !!! ?? ⠀ Я дякую всім за привітання, теплі слова підтримки , всім небайдужим , хто переймався , переживав разом із нашою родиною , ми відчуваємо ваше тепло ? ⠀ Я досі не можу повірити, що таке маленьке добре серце обрало мене своєю мамою .. ??? ⠀ #ДОБРЕСЕРЦЕ #TARABAROVA #тарабарова #світла_сторона_музики

Допис, поширений користувачем @ tarabarova