«Ми вирішили відпустити один одного!»: Маша Єфросиніна розказала про проблеми з чоловіком

12/09/2018     Автор: Яна Романська
«Ми вирішили відпустити один одного!»: Маша Єфросиніна розказала про проблеми з чоловіком

Маша Єфросиніна відверто розповіла про три кризові роки в її шлюбі з чоловіком, а також зізналася, що півроку вони жили окремо.

«Любов мені дає, звичайно ж, мій чоловік. Ми познайомилися на набережній в Ялті. Як він мене взяв тоді в оберемок, так мені до сих пір там і хочеться бути », — розповіла Маша Єфросиніна в своїй візитці до нового номеру на« Танцях із зірками ».

Однак, ті, хто давно стежить за провідною, знають, що в минулому у неї були проблеми в шлюбі. У своїх інтерв'ю Маша не любить говорити про це, однак коли на «Танцях із зірками» зайшла мова про любов, обійтися без цього не вдалося. Вона відверто розповіла, чому вони з чоловіком розлучилися на півроку.

«Більше трьох років ми не залишалися з ним удвох, ми нікуди не їздили, тому що ми були весь час зайняті. У нас була справжня криза в стосунках. І ми вирішили відпустити один одного … Про це дуже складно говорити мені », — сказала Маша, не стримуючи сліз. — «Потім він з'явився через півроку. Потрібно вміти обговорити свої проблеми. Якби так робили всі пари, розлучень, сліз і нещасних доль було б менше », — додала ведуча.

На паркеті Маша і її партнер в шоу станцювали вальс, і цю історію вона присвятила своєму чоловікові, який прийшов підтримати її під час прямого ефіру. Пізніше ведуча зізналася, що довго думала, чи варто говорити про проблеми в особистому житті на публіці.

«Ділитися або не ділитися своєю особистою історією з подругою — це одне! Поділитися з країною — це рішення не з легких. Але я прийшла в цей проект за правдою! За достовірністю! І за можливістю подивитися на себе вашими очима », — пояснила свій вчинок Маша Єфросиніна.

Прокоментував виступ дружини і Тимур. Чоловік також залишив в своєму блозі зворушливий пост:

«Вчора був емоційно складний вечір! Знову пережив «в танці» наші життєві сімейні історії. Це було дуже красиво, зворушливо, чесно і відверто ».