Новини про зірок
Подобається

Відомий холостяк України Іраклі Макацарія показав своїм шанувальникам, як він любить проводити свій вільний час

08/09/2018     Автор: Яна Романська
Відомий холостяк України Іраклі Макацарія показав своїм шанувальникам, як він любить проводити свій вільний час

Кожних вихідних на каналі 1 + 1 телеглядачі спостерігають за найбільш очікуваним шоу країни "Танці з зірками". На паркеті танцювали безліч знаменитостей, одним з яких став учасник шоу "Холостяк 6" Іраклі Макацарія. 

Уже після закінчення шоу "Холостяк 6" життя Іраклія стало однією з обговорюваних тем, адже любов він так і не знайшов. Іраклі зовсім недовго прозустрічалися з переможницею "Холостяка" Альоною Лесик і, після розриву, брав для себе паузу. Але не лише особисте життя зірки цікавить людей.

На днях учасник Танців з зірками Іраклі Макацарія нарешті знайшов час на заняття улюбленою справою. Іраклі обожнює кататись на борді. Про це він вирішив розповісти своїм шанувальникам на сторінці в Інстаграм.

 
 
 

 

 
 
 
 

 
 

 
 
 

Сегодня благодаря съёмочной группе программы «Светская жизнь» @svitsketv ?впервые за эти недели я выбрался покататься на борде.??‍♂️ Это был не мой любимый вейкборд: во время репетиций тратится много энергии, да экстремальные виды спорта могут помешать подготовке. Зато сегодняшняя прогулка к Днепру стала отличным поводом попробовать SUP-серфинг. Оказалось, это классный способ отдохнуть и активно провести время, которому очень легко научиться и который совсем не требует дополнительной физической подготовки или формы. Если вы ещё не пробовали, рекомендую покататься, пока в Киеве ещё лето. ☀️??‍♂️? А о чем мы говорили с проектом «Светская жизнь», они вам ещё покажут.?? #светскаяжизнь #sup #ираклимакацария

Публикация от Irakli Makatsaria (@maqatsa)

"Це був не мій улюблений вейкборд: під час репетицій витрачається багато енергії, і екстремальні види спорту можуть перешкодити підготовці. Зате сьогоднішня прогулянка до Дніпра стала чудовим приводом спробувати SUP-серфінг. Виявилося, це класний спосіб відпочити і активно провести час, якому дуже легко навчитися, і який зовсім не вимагає додаткової фізичної підготовки або форми", — прокоментував світлину Іраклі.